Malmö Miljö Din Städfirma i Malmö!
073-495 36 30
08:00 - 17:00
Maila oss
Sofielundsvägen 2A

Storstädning

Städtjänster

Ring oss:

073-495 36 30

Ladda ner flyttstädning checklista

Storstädning

Låt oss på Malmö Miljö ta hand om er storstädning så att du kan fokusera på den nya bostaden! Vi städar allt från golv till tak och ser till att det blir fläckfritt. Vi förstår hur viktigt det är att du som beställare blir nöjd med storstädningen. Det är därför vi alltid gör en efterbesiktning med beställaren så att alla parter är nöjda med resultatet.

Malmö Miljö's Städtjänster

Malmö Miljö erbjuder trygghet och säkerhet.

FÖRSÄKRING:
Vi bryr om våra kunder och medarbetare vi har både ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador och personalförsäkring som ger våra städare en tryggare arbetsmiljö.
100% NÖJDKUND GARANTI:
Vi på Malmö Miljö arbetar med kundnöjdhet som utgångspunkt, vi blir inte nöjda förrän ni är det.
MILJÖVÄNLIG:
Vi arbetar med miljön i fokus, allt från elförbrukning till de rengöringsmedel vi använder så värnar vi om miljön.
COVID 19:
All vår personal är utbildad och informerad med information från hälsovårdsmyndigheterna. Vid minsta symptom får vår personal stanna hemma i minst 14 dagar.

Frågor & Svar om Flyttstädning

Vi har i perioder väldigt högt tryck på bokningar. Det är därför bra att vara ute i så god tid som möjligt. Om du bokar ca tre veckor innan brukar det inte vara problem med platstillgång men vi kan aldrig garantera det innan bokningen är inlagd.
Det är viktigt att du läser våra PDF checklistor. Där står det vad som behöver tänkas på tex Kyl och Frys ska vara avfrostade när vi får tillträde till lägenheten/huset. Denna avfrostning ansvarar du som beställare för.
Vi utför även städningar av dödsbo. Det som är viktigt att veta är att man då inte har möjlighet att nyttja skattereduktion (RUT-avdrag). Det är därför viktigt att ni redan vid bokning meddelar oss att det gäller ett dödsbo.
För att vi skall kunna ansöka om RUT vid skatteverket behöver vi ditt personnummer. Det görs även en kreditupplysning eftersom betalningen sker mot faktura. Om du inte vill att vi gör en kreditupplysning på ditt personnummer går det även att betala via direktfaktura som skall betalas i samband med bokningen.
Ja, vi har med allt vi behöver för att utföra städningen. Vi behöver dock veta om vi tex behöver ha med en stege för att nå vissa fönster eller liknande.
Vår personal behöver bra belysning för att kunna se att de utför ett bra jobb. Därför behöver det finnas belysning kvar i bostaden. Det behöver dock inte vara taklampor utan det går bra med golvlampor eller bygglampor.
Det går inte att säga exakt hur lång tid städningen tar eftersom det är många faktorer som spelar in, tex typ av fönster, element mm. Om ni önskar att städningen är klar vid en viss tid kan ni tala om det för oss i god tid.
Vi har städgaranti vilket innebär att du har sju dagar på dig att besiktiga städningen och meddela oss om det är något du inte är nöjd med. Om det är något i din städning du vill reklamera ringer du din städkontakt du har blivit tilldelad vid bokning så att ni kan komma överens om en tid de kan komma och åtgärda bristerna.

Flyttstädning checklista

Klicka Här för att Ladda ner vår checklista för flyttstädning.

No products in the cart.